Tillsammans mot Mästerbotten!

Jag har förmånen att få jobba med människor som inte räds håriga mål. Som inte backar för att våga sticka ut och som passionerat drivs av att vara bäst. Det har aldrig varit självklart och enkelt att hitta dessa personer och alla i min närhet är såklart inte så, men många och dom blir fler.

När vi startade upp vår första verksamheter så var vi mest glad för att någon ville jobba med oss, skönt unga och naiva som vi var. Det kändes, på riktigt, som om man kunde ta någon direkt från gatan och tillsammans skulle vi göra underverk. Det var vi mot världen.

Nu när man fått silver i skägget och en betydligt hårigare ryggtavla så förstår man att det krävs lite mer än så. Idag så kombinerar vi psykologitester, arbetsprover, referenstagning och vi har till och med träffat familjen någon gång. Men när allt det ”praktiska” är klart så tar vi fram esset i rockärmen. Magen.

Magen är vårt främsta vapen. Ibland så vilseleder den, eller talar lite otydligt men som oftast ger den klara besked. Den kniper när man ska dra sig ur och värmer när det är dags att gå all in. Magen skiter i CV, den läser av kroppsspråk och gud vet vad. Oavsett så bildar den sig en egen uppfattning. Den får en att chansa, att se runt hörnen. Ett 7:e sinne kanske?

Nu är det i alla fall dags att sätta magen på prov, igen. Fyra nya rekryteringar till Halleluja. Sök. Tillsammans ska vi göra Västerbotten till Mästerbotten.

Halleluja är en kommunikationsbyrå som har sin bas i Umeå och filial i Stockholm. Vi jobbar passionerat och helhjärtat för att skapa lösningar åt våra kunder som engagerar människor och ger varumärken mening i deras liv.

Ambitionen för vår verksamhet är smått galen och naiv. För vi ska tametusan kunna mäta oss med de allra främsta i branschen (vi är redan där och nosar i diverse tävlingssammanhang). Dra gärna på smilbanden åt vår höga ambitionsnivå, men du kommer sätta skrattet i halsen, för den här humlan ska ut och flyga. Västerbotten ska bli Mästerbotten!

Nu måste vi stärka upp teamet med dig som är har gedigen erfarenhet från byråvärlden. I första skedet är det fyra tjänster vi behöver fylla:

Kundansvarig projektledare, med bas i Umeå
Formintresserad orginalare, med bas i Umeå
Produktionsledare/operativ projektledare med digital inriktning, med bas i Umeå
Art director/kreatör, med bas i Stockholm

Vad erbjuder vi?
Duktiga arbetskollegor med håriga mål, heltidstjänst med start asap, ok lön och en nyfiken inställning till reklam och problemlösning.

Låter det intressant? Skicka då några rader om dig själv och ditt cv till lova@hallelujareklam.se. Tillträde till tjänsterna sker så snabbt som möjligt. 

Amen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s